Kvällsmeny

 

 

Förrätter

Öjebyröra på kavring med örtolja  98:-

3 sorters sill med Västerbottenost och Wilmas knäcke  98:-

Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsirap  85:-

Laxcarpaccio med mango och avocado. Toppas med chilivinaigrette  105:-

Marinerad bresaola med chèvremousse, rostad paprika och kapris  98:-

Hummersoppa med pilgrimsmussla  120:-

Toast Skagen toppad med löjrom  135:-

Varmrätter

Fisk

Ugnsstekt laxfilé med rostade grönsaker och potatis.  135:-
Serveras med citruscrème

Ugnsbakad torskrygg med örtsmör.  178:-
Serveras med palsternackspuré smaksatt med tryffelolja

 

Kött

Lammgryta med torkade aprikoser och timjan. Serveras med ris  195:-

Helstekt fläskfilé med sötpotatisgratäng, fräst savoykål och krassesås  198:-

Oxfilé med hasselnötter, jordärtskockspuré och skogssvamp  235:-

Helstekt ryggbiff med pärllök, potatis- och blomkålspuré och picklade skogschampinjoner  235:-

Desserter

Browniekaka med rostade pecannötter, vaniljcrème och jordgubbssås  85:-

Ugnsbakad äpple med kanelcrunch och kardemummamousse  85:-

Chokladglass på knäckflarn med blåbärssyrup  90:-

Kokospäron med vaniljglass  85:-

Fågel och vilt

Kycklingfilé med rostad pumpa och potatis.   195:-
Serveras med broccolicreme

Ankbröst med kryddkokta päron och madeirasås.  205:-
Serveras med rostad potatis

Älgfilé med två sorters potatis, murklor och svartvinbärssås  245:-

Hjortytterfilé med blåbärssås, smörfrästa kantareller och rostad potatis  235:-

Renfilé med murklor och äpple. Serveras med rostad potatis  245:-